Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πόκεμον Black και White Entralink

Το Entralink είναι ένα καινούριο χαρακτηριστικό στις Pokémon Black και White, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέεστε με τους φίλους σας και να τριγυρίζετε στα διάφορα μέρη της Unova. Αυτό το χαρακτηριστικό γίνεται μέσω τοπικού ασύρματου (WIRELESS). Όμως δεν συνδέεστε μέσω των PokéCenteres, αλλά πατώντας το "κουμπί" Entralink στην επιλογή WIRELESS του C-Gear.  Όταν φιλοξενείτε κάποιον στο Entralink όλα δίχνουν κανονικά. Παρ'όλα αυτά, όταν φιλοξενείστε από κάποιον στο δικό του Entralink, εισέρχεστε σε μία έκδοση της Unova η οποία είναι μονόχρωμη και εμφανίζεστε όπως το multiplayer avatar του χαρακτήρα του παιχνιδιού σας.

Στο  Entralink μπορείτε να τριγυρίζετε στις περισότερες περιοχές της Unova και να βρείτε τον φίλο σας. Θα βρείτε, επίσης, πολυάριθμες υποστιρικτικές αποστολές για να ολοκληρώσετε και να κερδίσετε βραβεία. Για να πάτε στις περιοχές, χρειάζεται ο ένας παίκτης να είναι στο Entralink και ο άλλος να είναι σε μια περιοχή της βόρειας Unova. Μόλις γίνει η σύνδεση, ο παίκτης που είναι στο Entralink μπορεί να πάει στην είσοδο του άλλου παίκτη. Εκεί, θα βρείτε έξι αποστολές οι οποίες  ,γενικά, δίνονται κατά την είσοδο καθώς και Pass Powers.
Όσο ολοκληρώνετε αποστολές, θα ανεβαίνετε επίπεδο στο Μαύρο (Black) ή  στο Άσπρο (White) μέρος της εισόδου, κατά ένα επίπεδο ανά αποστολή, με το επίπεδο να ανεβαίνει ανάλογα με την έκδοση παιχνιδιού που επισκέπτεστε. Όταν ολοκληρώσετε και τις έξι αποστολές που δίνονται από την είσοδο, θα πάρετε έξι level που ταιριάζουν με την κατάσταση του παιχνιδιού σας. Όσο θα ανεβαίνετε επίπεδο, το δέντρο εισόδου γίνεται όλο και μεγαλύτερο και αποκτάτε πρόσβαση σε περισσότερες Pass Powers.



Το δάσος του Entralink (Entralink ή Entree Forest)

 
Στην περιοχή του Entralink, στα βόρεια είναι υπάρχει ένα δάσος. Μέσα σε αυτό το δάσος θα βρείτε τρεις διαφορετικές, φαινομενικά ίδιες και άδειες εκτάσεις. Αργότερα, όμως, θα ανακαλύψετε ότι οποιαδήποτε και όλα τα Pokémon που αποφάσισαν να σας ακολουθήσουν από τον Ονειρόκοσμο (Dream World). Αν τους "μιλήσετε", μπορείτε να τα προκαλέσετε και να τα πιάσετε. Αυτό γίνεται με τις ειδικές Ονειρόμπαλες (Dream Balls) που εμφανίζονται στην τσάντα σας, οι οποίες εγγυώνται το πιάσιμο.







Ο κατάλογος των Αποστολών (Missions)

Υποστηρικτική Αποστολή (Support Mission)

Χρονικό Όριο: 180 δευτερόλεπτα
Ανταμοιβή: 4 Pass Points (4 Pass Πόντοι)
Τι πρέπει να κάνετε: Οι υποστηρικτικές αποστολές (support missions) σας αναθέτουν τη δουλειά του να βρείτε τον παίκτη που σας "φιλοξενεί", μέσα στις περιοχές της Unova και να του δώσετε μια ειδική δύναμη. Αυτές οι δυνάμεις είναι ενισχυμένες εκδόσεις των πρότυπων Pass Powers και διαρκούν πολύ περισσότερο. Οι αποστολές που δίνονται είναι οι εξής:



Όνομα                                 Χρονικό Όριο                                          Αποτέλεσμα
Exp. Point Power S                    30 λεπτά            Οι πόντοι εμπειρίας που λαμβάνονται διπλασιάζονται.
Exp. Point Power MAX              1 ώρα                 Οι πόντοι εμπειρίας που λαμβάνονται διπλασιάζονται.
Prize Money Power S                30 λεπτά         Τα λεφτά που λαμβάνονται από μάχες τριπλασιάζονται.
Prize Money Power MAX            1 ώρα            Τα λεφτά που λαμβάνονται από μάχες τριπλασιάζονται.
Hatching Power S                 30 λεπτά        Τα αυγά θα είναι πιο εύκολο να εκκολαπτούν όσο περπατάτε.
Hatching Power MAX          1 ώρα             Τα αυγά θα είναι πιο εύκολο να εκκολαπτούν όσο περπατάτε.
Befriending Power S                 30 λεπτά             Τα Pokémon γίνονται πιο χαρούμενα, γρηγορότερα.
Befriending Power MAX           1 ώρα                  Τα Pokémon γίνονται πιο χαρούμενα, γρηγορότερα.
Bargain Power S                  30 λεπτά     Δίνει 50% έκπτωση σε όλα τα PokéMarts, Department Stores και                                                             Markets.                                                                          
Bargain Power MAX           1 ώρα         Δίνει 50% έκπτωση σε όλα τα PokéMarts, Department Stores και                                                         Markets.                                     
Full Recovery Power     Μίας Χρήσεως           Οι πόντοι ‘ζωής’ των Pokémon αποκαθίστανται πλήρως.
Capture Power S               30 λεπτά                            Η πιθανότητα να πιάσετε ένα Pokémon αυξάνεται.
Capture Power MAX                  1 ώρα                                 Η πιθανότητα να πιάσετε ένα Pokémon αυξάνεται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου