Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Καλωσήρθατε στο νέο blog PokemonetGR!



Τεχνικά προβλήματα....
Ζητώ συγγνώμη για την αποχή μου - σε όσους μπαίνουν - αλλά στο Blog: PokemonetGR έχουν εμφανιστεί κάποια τεχνικά προβλήματα. Ελπίζω πως θα φτιάξουν και σε λίγο καιρό θα είμαι και πάλι κοντά σας με ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα Pokémon.


Εδώ, αυτοί που ασχολούνται με τα Pokémon, θα μπορούν να ενημερωθούν για κάθε τι καινούριο που συμβαίνει σχετικά με τα Pokémon.



Pokémon Global Link: Διακοσμητική κούκλα Porygon2

Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White μια νέα προώθηση υπάρχει στο Global Link. Αυτή η προώθηση, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε μια κούκλα Porygon2, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας στο Pokémon Dream World. Αυτή η προώθηση ξεκινάει στις 19 Ιουλίου 2012 και τελειώνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2012. Δεν χρειάζεται κάποιος κωδικός για να το αποκτήσετε.

 Darkrai!

Ευρώπη: 8 Μαΐου 2012 - 10 Ιουνίου 2012

Το πέμπτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει ένα ειδικό Darkrai. Αυτό το Darkrai, λοιπόν, είναι 50 level και γνωρίζει τις επιθέσεις Dark Void, Ominus Wind, Faint Attack & Nightmare. Προλάβετέ το!






Zekrom ή Reshiram C-Gear skin;

Εσείς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε - αναλόγως την κασέτα που έχετε - το Zekrom C-Gear skin για τη Black και το Reshiram C-Gear skin για τη White. Ο τρόπος για να τα αποκτήσετε είναι απλός: Παίζετε και τελειώνετε το minigame που υπάρχει στο Movie Dream Home, παιρνώντας τη γέφυρα των ονείρων, πηγαίνοντας στο Dream Island και συναντώντας το Victini. Μετά θα τα βρείτε στις PROMOTIONS και θα πατήσετε, απλά, SUBMIT. (αν έχετε και τις δύο, μπορείτε να αποκτήσετε και τα δύο C-Gear skins, αφού θα έχετε πάρει και τα δύο Pokémon). Βιαστείτε, γιατί δεν θα υπάρχουν για πολύ καιρό!


 Το Piplup C-Gear skin

 

Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White ένα νέο C-Gear skin υπάρχει στο Global Link. Αυτό είναι το Piplup C-Gear skin, το οποίο διανέμεται στο Global Link από τις 5 Απριλίου 2012, όμως δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που τελειώνει. Ο κωδικός για να το αποκτήσετε είναι ο εξής: PIPLUPCGEAR2012



Movie Dream Home

Μία νέα επέκταση του Ονειρόκοσμου είναι τώρα στο Global Link. Ονομάζεται Movie Dream Home και δεν έχει νέα Pokémon, ούτε νέα παιχνίδια. Όμως αν πάτε σε αυτήν την περιοχή με το Reshiram ή το  Zekrom που παραλάβατε μέσω του WI-FI γεγονότος, ξεκλειδώνετε το Reshiram C-Gear skin ή το Zekrom C-Gear skin παίζοντας ένα παιχνίδι. Αν έχετε και τις δύο κασέτες, τις έχετε "εγγράψει" και τις δύο στο Global Link και έχετε παραλάβει και το Reshiram και το Zekrom, τότε μπορείτε να ξεκλειδώσετε και τα δύο C-Gear skins. Επιπλέον, αυτή η περιοχή έχει και τα trailers των καινούριων ταινιών, για να τα δείτε. Αυτή η επέκταση θα υπάρχει από 10 Μαρτίου 2012 μέχρι 29 Μαΐου 2012.

 Zekrom ή Reshiram;
 



 Ευρώπη: 10 Μαρτίου 2012 - 8 Απριλίου 2012

 Το τέταρτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει ένα Reshiram ή ένα Zekrom, ανάλογα με την κασέτα που έχετε. Δηλαδή, όποιος έχει την Black θα παραλάβει το Zekrom και όποιος έχει τη White θα παραλάβει το Reshiram. Αυτά τα Pokémon, είναι 100 level και γνωρίζει - το καθένα ξεχωριστά - μοναδικές επιθέσεις. Το Reshiram γνωρίζει τις επιθέσεις Blue Flare, Fusion Flare, Mist & Draco Meteor και το Zekrom γνωρίζει τις επιθέσεις Bolt Strike, Fusion Bolt, Haze & Outrage.





Pokémon Global Link: Διακοσμητική κούκλα Victini (Victini Doll)

Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White μια νέα προώθηση υπάρχει στο Global Link. Αυτή η προώθηση, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε μια κούκλα Victini, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας στο Pokémon Dream World. Ο κωδικός για να το αποκτήσετε είναι ο εξής: PGLVICTINI12


Lucario - Έτοιμο για μάχη!

 

Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White, το Lucario δίνεται μέσω του Global Link. Αυτό το Lucario έχει την ικανότητα Justified και μια απ' τηις επιθέσεις του είναι το  Bullet Punch. Αυτή η προώθηση ξεκινάει στη 1 Μαρτίου 2012 και τελειώνει στις 23 Μαΐου 2012. Ο κωδικός για να το αποκτήσετε είναι ο  εξής: LUCAEUROGAMERNET


Το Mewtwo επιστρέφει!

Ευρώπη: 12 Φεβρουαρίου 2012 - 6 Μαρτίου 2012 (Σύμφωνα με το Official Pokémon Website)

Το τρίτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει ένα ειδικό Mewtwo. Αυτό το Mewtwo, λοιπόν, είναι 70 level και γνωρίζει επιθέσεις που θα μάθαινε σε υψηλότερο επίπεδο (level) και μία που δεν είναι φυσικό να ξέρει. Οι επιθέσεις αυτές είναι: Psystrike, Shadow Ball, Aura Sphere και Electro Ball.





Ψηφίστε για να γίνετε φίλοι με ένα Pokémon


Μετά από έναν μήνα "ψηφοφορίας" το επίσημο Site των Pokémon αποκάλυψε το Pokémon που κέρδισε τις περισσότερες ψήφους, το οποίο θα προωθηθεί μέσω Global Link. Το Pokémon "νικητής" είναι το θρυλικό Arceus. Θα είναι 100 level, αλλά δεν θα έχει ειδική ικανότητα. Αυτό το Arceus, λοιπόν, θα δίνεται μέσω Global Link από την 1 Φεβρουαρίου 2012 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012. Ο κωδικός για να το αποκτήσετε είναι ο εξής: ARCEUSVOTE

Μυστήρια Δώρα ασύρματα (Mystery Gifts WIRELESS)

Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές εκδόσεις των Pokémon Black & White η Nintendo ανακοίνωσε ότι στις 31 Δεκεμβρίου 2011 και μόνο τότε, το σπάνιο Pokémon Darkrai θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Όμως είναι και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή 11:00 - 15:00. Εκεί θα βρείτε ειδικούς που θα σας καθοδηγήσουν στο να το αποκτήσετε. Αυτά τα καταστήματα είναι τα εξής:

ΑΘΗΝΑ
• Κωτσόβολος Megastore Συγγρού (Λεωφόρος Συγγρού 257-259 Νέα Σμύρνη)
• Κωτσόβολος Megastore The Mall (Ανδρέα Παπανδρέου 35, θέση Ψαλίδι, Μαρούσι)
• Κωτσόβολος Megastore Ελ. Βενιζέλος (Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, Σπάτα)
• Κωτσόβολος Megastore Smart Park Ο.Τ. (Επιχειρηματικό Πάρκο Γιαλλού, Σπάτα)

ΠΑΤΡΑ
• Κωτσόβολος Megastore Πάτρα (Γλαύκου 9. Περιβόλα Πατρών)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
• Κωτσόβολος Megastore Αεροδρόμιο (10ο χλμ. Επαρχιακού δρόμου Θεσσαλονίκης)  


Το Winter Deerling C-Gear skin



Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White ένα νέο C-Gear skin υπάρχει στο Global Link. Αυτό είναι το Winter Deerling C-Gear skin, το οποίο διανέμεται στο Global Link από τις 8 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2012. Ο κωδικός για να το αποκτήσετε είναι ο εξής: B8XME69W



Pokémon Musical - Carnival Pokémon

 
 Εσείς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White μπορείτε να λάβετε ένα νέο Pokémon Musical με το όνομα Carnival Pokémon. Θα βρίσκεται στο Global Link από τις 7 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012 και ο κωδικός είναι ο εξής: EUPGLMUSICAL11



Το Victini από την 14η ταινία!

Ευρώπη: 3 Δεκεμβρίου 2011 - 31 Δεκεμβρίου 2011

Το δεύτερο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει το ειδικό Victini από την 14η ταινία. Όσοι χάσατε για κάποιο λόγο το πρηγούμενο Victini που δόθηκε, αυτή ειναι η ευκαιρία σας. Αυτό το Victini, λοιπόν, γνωρίζει τις μοναδικές επιθέσεις των Reshiram και Zekrom και δύο δικές του που το προηγούμενο Victini δεν γνώριζε. Η πιο γνωστή απ' τις δύο είναι η επίθεση V-Create, η οποία φαίνεται και στην εικόνα. Προλάβετέ το!



Pokémon Global Link: Χειμερινή Διακόσμηση (Winter Décor)

Για εσάς με τις Ευρωπαϊκές Εκδόσεις των Pokémon Black & White μια νέα προώθηση υπάρχει στο Global Link. Αυτή η προώθηση λέγεται Χειμερινή Διακόσμιση (Winter Décor) και είναι για το σπίτι του Pokémon σας. Ξεκινάει από τις 18 Νοεμβρίου 2011 και προς το παρόν δεν έχει κάποια ημερομηνία που να τελειώνει. Δεν χρειάζεται κωδικός. Πάτε στις PROMOTIONS το επιλέγετε και απλά πατάτε SUBMIT.






Συμβουλή: Θα ήταν καλύτερο για την ενημέρωσή σας, κάθε φορά που μπαίνετε στο Blog, να κοιτάζετε όλες τις κατηγορίες που αναγράφονται (π.χ. Τα C-Gear skins....), γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανβαθμίζονται με νέες πληροφορίες. Επίσης, τα πιο "φρέσκα" νέα θα αναγράφονται παραπάνω και μετά από λίγες μέρες τα νέα αυτά δεν θα εμφανίζονται εδώ, αλλά στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου