Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μυστήρια Δώρα μέσω WI-FI (Mystery Gifts)

Liberty Pass - Victini

Ευρώπη: 4 Μαρτίου 2011 - 22 Απριλίου 2011

Το πρώτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει το Liberty Pass. Αυτό το εισιτήριο σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μια ειδική περιοχή στην Unova, όπου θα βρείτε το Pokémon Victini ελεύθερο. Μόνο έτσι μπορείτε να πιάσετε το Pokémon Victini. Για να πάτε σε αυτό το μέρος πρέπει να έχετε ανακαλύψει την Castelia City. Εάν την έχετε ανακαλύψει πηγαίνετε στο λιμάνι, το οποίο βρίσκεται τέρμα αριστερά στο δρόμο μπροστά από το PokéCenter.

Το Victini από την 14η ταινία!

Ευρώπη: 3 Δεκεμβρίου 2011 - 31 Δεκεμβρίου 2011

Το δεύτερο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει το ειδικό Victini από την 14η ταινία. Όσοι χάσατε για κάποιο λόγο το πρηγούμενο Victini που δόθηκε, αυτή ειναι η ευκαιρία σας. Αυτό το Victini, λοιπόν, γνωρίζει τις μοναδικές επιθέσεις των Reshiram και Zekrom και δύο δικές του που το προηγούμενο Victini δεν γνώριζε. Η πιο γνωστή απ' τις δύο είναι η επίθεση V-Create, η οποία φαίνεται και στην εικόνα. Προλάβετέ το!



Το Mewtwo επιστρέφει!


Ευρώπη: 12 Φεβρουαρίου 2012 - 6 Μαρτίου 2012 (Σύμφωνα με το Official Pokémon Website)


Το τρίτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει ένα ειδικό Mewtwo. Αυτό το Mewtwo, λοιπόν, είναι 70 level και γνωρίζει επιθέσεις που θα μάθαινε σε υψηλότερο επίπεδο (level) και μία που δεν είναι φυσικό να ξέρει. Οι επιθέσεις αυτές είναι: Psystrike, Shadow Ball, Aura Sphere και Electro Ball.





 Zekrom ή Reshiram;
 



 Ευρώπη: 10 Μαρτίου 2012 - 8 Απριλίου 2012

 Το τέταρτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει ένα Reshiram ή ένα Zekrom, ανάλογα με την κασέτα που έχετε. Δηλαδή, όποιος έχει την Black θα παραλάβει το Zekrom και όποιος έχει τη White θα παραλάβει το Reshiram. Αυτά τα Pokémon, είναι 100 level και γνωρίζει - το καθένα ξεχωριστά - μοναδικές επιθέσεις. Το Reshiram γνωρίζει τις επιθέσεις Blue Flare, Fusion Flare, Mist & Draco Meteor και το Zekrom γνωρίζει τις επιθέσεις Bolt Strike, Fusion Bolt, Haze & Outrage.







 Darkrai!

Ευρώπη: 8 Μαΐου 2012 - 10 Ιουνίου 2012

Το πέμπτο WI-FI γεγονός για τις Black και White, σας δίνει ένα ειδικό Darkrai. Αυτό το Darkrai, λοιπόν, είναι 50 level και γνωρίζει τις επιθέσεις Dark Void, Ominus Wind, Faint Attack & Nightmare. Προλάβετέ το!






 Υ.Γ.: Υπάρχουν κι άλλα mystery gifts, τα οποία δεν έχουν βγει στην Ευρώπη ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου